Bezpieczeństwo i prywatność
Uprawnienia i dlaczego
- Czytaj wiadomości / historię wiadomości — aby zobaczyć, co należy przetłumaczyć.
- Wysyłaj wiadomości, zarządzaj webhookami — tłumaczenia są publikowane za pośrednictwem webhooków, aby wyglądały jak oryginalny mówca.
- Zarządzaj wiadomościami — tylko dla trybu stealth (usuwanie oryginału po przetłumaczeniu) i synchronizacji usuwania.
- Dodaj reakcje — odzwierciedlanie reakcji na przekierowanych wiadomościach.
- Używaj poleceń aplikacji — polecenia slash.
Bot jest ograniczony do serwera: może czytać tylko kanały, do których otrzymał dostęp.
Co jest przechowywane
- Tłumaczenia (tekst źródłowy, przetłumaczony tekst, języki, serwer, kanał, identyfikator wiadomości) przez 30 dni, aby odpowiedzi mogły być cytowane i wyświetlane statystyki. Następnie automatycznie usuwane.
- Linki między oryginalną wiadomością a jej przekierowanymi kopiami, przez 30 dni (umożliwia synchronizację usuwania i cytowanie odpowiedzi).
- Ustawienia dla każdego członka: wybrany język dla każdego serwera i miesięczne liczniki.
- Anonimowe zdarzenia użytkowania do analizy produktu.
Czego Talksy nigdy nie robi
- Nigdy nie wysyła tłumaczeń przez DM i nigdy nie publikuje treści Twoich wiadomości w osadzonych wiadomościach bota.
- Nigdy nie tłumaczy wiadomości członka w tekście, chyba że ten członek wyraził na to zgodę za pomocą
/talksy. - Nie sprzedaje danych. Tłumaczenie jest wykonywane przez naszego dostawcę tłumaczeń AI zgodnie z naszymi warunkami.
Zobacz politykę prywatności i warunki .
Last updated on